شیشه-سکوریت
شیشه سکوریت

کاربرد این شیشه در ساختمان و یا شیشه‌های چندلایه در موقعیت‌های مختلف از جمله شیشه در درب ورودی، درگاه، راه‌پله‌ها پنجره‌های درب کشویی، آسانسور و غیره. نوعی شیشه هوشمند شناخته شده است

شیشه سکوریت | شیشه میرال

به شیشه هایی که مقاومت بیشتری در برابر شکستن دارند شیشه سکوریت میگویند.با پیشرفت تکنولوژی و اعال تغییراتی در ساختار شیشه , شیشه های مقاوم تری تولید شدند

که ویژگی های همچون مقاومت بیشتر و ابدیده بودن و همچنین مقاومت بهتر در برابر سرما و گرما و عایق صوتی بهتر پیدا کردند.

به نوع شیشه های نشکن ,شیشه میرال نیز گفته میشود.با پیشرفت و ازمایش های متعدد روز به روز شیشه هایی با مقاومت بالاتر و کیفیت مطلوب تر تولید شدند.

شیشه سکوریت چیست ؟

شیشه سکوریت کار برد بالایی در نماهای ساختمان ها و در کل در جاهایی که به شیشه با مقاوت بالاتر نیاز است مورد استفاده قرار میگیرد.

درب بسیاری از فروشگاه ها و مراکز خرید و مراکز اداری و تجاری از جنس شیشه سکوریت است.

شیشه سکوریت را بعد از تولید نمیتوان مثل شیشه های معمولی سوراخ کرد و یا برش داد.شیشه نشکن بدلیل تفاوت در ساختار, ابتدا باید اندازه گیری شود و ابعاد دلخواه برش داده شده و سپس از ان در جاهای مختلف استفاده کرد.

بعد از انجام عملیات برش و ایجاد سوراخ های لازم ,شیشه سکوریت را داخل کوره میبرند تا عملیات لازم جهت مقاوم سازی صورت بگیرد.

همچنین اگر این نوع شیشه را بعد از انجام عملیات مقاوم سازی برش زده و یا سوراخ کنید بشدت از مقاومت ان کاسته میشود.

در تولید و نصب شیشه سکوریت باید دقت بالایی صورت بگیرد زیرا که کوچکترین اشتباه باعث میشود که شیشه خورد شده و یا از مقاومت ان کاسته شود.حتما بارها شیشه های

خورد شده درب فروشگاه ها و یا مراکز اداری را دیده اید که ممکن است از جنس نامرغوب و یا نصب و یا تولید بی کیفیت این شیشه باشد.

برخلاف شیشه عادی که خرد و شکسته میشود دارای لبه های تیزی است ,تکه های شیشه-سکوریت دارای لبه های تیز نیست نمیتواند به عابرین و یا افراد حاضر در محل اسیبی برساند.

 

آیا شیشه معمولی را میتوان سکوریت کرد ؟

مراحل تولید شیشه معمولی : از ترکیب ماسه و آهک و کربنات کلسیم بدست می آید.

شیشه سکوریت در اصل با اعمال حرارت بر روی شیشه های معمولی ایجاد میشود.باید بدانید که پس انجام اعمال برای سکوریت کردن دیگر شیشه قابلیت انجام هیچ عملیاتی ندارد.

بنابراین شیشه های سکوریت همان شیشه های معمولی ستند که پس انجام عملیات سرد و گرم سازی به شیشه سکوریت تبدیل میشوند.

اقدامات لازم جهت سکوریت کردن شیشه معمولی:

  1. در ابتدا باید اندازه شیشه را بطور دقیق مشخص کنیم و همچنین سوراخ های لازم را ایجاد کنیم زیرا که بعد از داخل کوره رفتن دیگر این امکان وجود ندارد.
  2. لبه های شیشه را صیقل میدهند.این کار با استفاده از سنگی به دیاموند صورا میگیرد.سپس به داخل کوره حرارتی میرود و تا 700 درجه سانتی گراد حرارت میبیند.
  3. بعد رسیدن به حرارت و تایم مورد نظر ,شیشه را فورا سرد میکنند.در ابتدا سطح های روی شیشه خنک میشود و سپس به سمت مرکز شیشه خنک شده.

تنش ایجاد شده در مرکز و با کششی مناسب باعث ابدیده تر شدن و بالاتر رفتن مقاومت شیشه میشود.

بنابراین طی فرایند حرارتی در کوره ,شیشه معمولی به شیشه سکوریت تبدیل میشود.

ویژگی های شیشه سکوریت برای هر پروژه:

انتخاب شیشه سکوریت بستگی به نوع پروژه و حجم و ابعاد ان دارد.

برای شما چه چیزی حائز اهمیت است ؟ عایق بودن در برابر صدا و یا عایق بودن در برابر سرما و گرما؟

میزان نور ورودی ایا اهمیتی دارد ؟ یا اینکه بدلیل محدودیت های امنیتی رنگ خاصی مد نظر شما است ؟

چنانچه بدلیل رفت و امد زیاد نیاز دارید که با کوچکترین فشار و تغییرات محیطی شیشه سکوریت شما اسیبی نبیند بهترین گزینه و جایگزین این مورد باید شیشه لمینت را استفاده کنید.

انواع کوره برای شیشه سکوریت :

شیشه سکوریت باید با کوره تولید شود.کوره در ابعاد و اندازه های مختلف تولید و طراحی میشوند.

انواع کوره برای تولید شیشه سکوریت : کوره کانوکشن,کوره تخت سری , کوره تخت دو طرفه سری , کوره خم و …